Termeni și condiții

Prin utilizarea acestui site, fiecare vizitator este de acord cu următorii termeni și condiții.

Site-ul Maltez.ro cuprinde materiale informative ale asociației Serviciul de Ajutor Maltez în România, care sunt protejate de drepturi de autor. Conținutul acestui site este prezentat cu bună credință, făcând eforturi rezonabile pentru a menține informația actualizată și corectă și platforma tehnică în bună stare de funcționare, fără riscuri informatice sau de orice altă natură pentru utilizator.

Accesarea site-ului este permisă tuturor, fiecare vizitator accesând site-ul pe propria răspundere; asociația Serviciul de Ajutor Maltez în România nu este răspunzătoare pentru eventuale urmări negative ce ar putea rezulta din uz. Nu există o limită de vârstă pentru accesarea site-ului, însă nu ne asumăm responsabilitatea pentru donații făcute de persoane care nu sunt majore în jurisdicția lor natală.

Conținutul acestui site este proprietatea intelectuală a Serviciului de Ajutor Maltez în România și poate fi reprodus, în orice formă, doar cu permisiunea asociației. Această clauză nu se aplică citărilor rezonabile, cu link către sursa originală, și nici linkurilor plasate către site în social media sau alte platforme cu funcționalități similare, realizate de o manieră care nu reprezintă o copiere a conținutului, ci o distribuire a acestuia cu link spre site-ul nostru.

Linkuri

Site-ul cuprinde ocazional și legături către alte pagini, fie ca urmare a unei obligații legale sau contractuale, fie pentru citare sau alte scopuri editoriale. Asociația nu este responsabilă de conținutul site-urilor externe; urmărirea legăturilor se face pe propria răspundere a utilizatorului.

Efectuarea donațiilor

Puteți dona către asociația Serviciul de Ajutor Maltez în România, pentru a susține programele noastre în favoarea celor mai vulnerabili membri ai comunității. Folosind sistemul de donații online, donatorul se angajează că va furniza date corecte, complete și actuale, care îi aparțin.

Donațiile persoanelor fizice se pot face astfel:

  1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Folosind formularul disponibil pe site-ul nostru, veți fi redirecționat către pagina securizată a procesatorului de plăți, unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră.

  • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și Mastercard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure”, dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/MasterCard și care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
  • „3-D Secure” asigură, în primul rând, că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele site-ul Maltez.ro.

Important de știut – pentru plățile princ card bancar nu este perceput nici un comision de la deținătorul de card!

  1. Prin ordin de plată / virament bancar / online sau mobile banking, virând donația dv. în contul:

Titular: Asociația Serviciul de Ajutor Maltez în România
IBAN: RO81BACX0000003026889000
Cont deschis la Unicredit Bank

Donații recurente. Dacă alegeți să ne sprijiniți cu o donație cu recurență lunară, ne veți oferi mai multe șanse de a fi alături de oameni care au nevoie de ajutor, zi de zi. În cazul în care, din orice motiv, doriți anularea unei donații recurente, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40264.595.801 sau prin email la adresa maltez@maltez.ro.

În cazul în care donați, datele personale pe care le introduceți voluntar pe parcursul procesului de donație sunt transmise procesatorului de plăți, care le utilizează în scopul legitim al operării platformei sale și le arhivează conform prevederilor legale în vigoare.

Litigii

Acești termeni&condiții sunt guvernați de legile române. Termenii și condițiile în limba română reprezintă varianta originală, care va produce efecte chiar în condițiile existenței unor versiuni în alte limbi pe site, traducerile reprezentând doar o facilitare a accesului la informație și nu un document oficial. În cazul unor dispute, se va încerca remedierea acestora pe cale amiabilă, iar dacă acest lucru nu va fi posibil, prin intermediul instanței de la sediul asociației, conform legilor în vigoare.

Validitate

Dacă orice clauză din acest document va fi declarată nulă sau nevalidă, indiferent care clauză se află în această situație, acest lucru nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu efectuarea unei donații, utilizatorul acceptă Termenii și condițiile fără obiecțiuni, acestea având valoarea unui contract valabil încheiat.

Pentru orice informații, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa maltez@maltez.ro sau la telefon +40.264.595.801.

ro_RORomână