Ajută-ne să ne continuăm munca

Donațiile online ne ajută să derulăm programe în beneficiul celor aflaţi la nevoie: vârstnici, bolnavi, persoane cu deficienţe și alte grupuri vulnerabile. Orice sumă vine în sprijinul nostru, dar mai ales al beneficiarilor programelor Serviciului de Ajutor Maltez în România, indiferent de etnie, religie, sex sau apartenenţă politică.

Donează pentru Ucraina

Dacă vrei să susții prezența voluntarilor maltezi la graniță, unde primim, îndrumăm și asistăm refugiați din Ucraina, te rugăm folosește butonul de mai jos. Plata se va face tot către contul nostru, dar prin procesatorul de plăți Mobilpay:

Serviciul de Ajutor Maltez în România

Persoane fizice: 3,5% din impozitul pe venit

Fără să cheltuiești nimic, te poți implica direct în comunitatea din care faci parte, susținând proiectele și programele Serviciului de Ajutor Maltez în România.

Descarcă și completează cu datele tale formularul 230, apoi semnează-l și trimite-l către noi, prin poștă sau email. De asemenea, formularul se poate depune la Finanțe personal sau prin Spațiul Privat Virtual (SPV).

Companii: 20% din impozitul pe profit

Ca firmă, nu te costă nimic să direcționezi 20% din impozitul pe profit către SAMR.

Contribui astfel la un progres semnificativ în soluționarea problemelor sociale, precum și în dezvoltarea societății civile.

Fără să cheltui nimic, îmbunătățești condițiile de viață ale persoanelor defavorizate și devii un sponsor al Serviciului de Ajutor Maltez din România.

Dacă ești interesat să susţii organizaţia noastră, ia legătura cu

Tischler Ferenc
Secretar General
+40 264 595801
tischler.ferenc@maltez.ro

ro_RORomână