Cariere

Asistent social – Coordonator Programe Sociale

De la bătrâni, la copii din familii sărace, de la asistență socială la acțiuni de intervenție în caz de urgență și prim-ajutor – programele noastre sociale acoperă un spectru foarte larg de ajutor pe care îl oferim persoanelor în nevoie. Alături de o echipă dedicată de angajați și voluntari, coordonatorul de programe sprijină dezvoltarea acestora, asigurându-se că misiunea organizației noastre își atinge scopurile. RESPONSABILITĂȚI • Coordonează responsabilii locali în implementarea programelor sociale, oferindu-le suport în derulare și atragerea de finanțare, acolo unde este nevoie.• Coordonează și monitorizează programele de incluziune socială• Oferă suport în implementarea programelor cu finanțări nerambursabile• Centralizează

Read More »

Asistent social, Centrul social Păuleasca (jud.Arges)

În Centrul de zi pentru copii din localitatea Păuleasca, la 25 km de Pitești, derulăm un proiect dedicat copiilor de la cele mai mici vârste și mamele lor. Într-o comunitate segregată, vrem să ajutăm copiii să se integreze în societate, să învețe normele minime de comportament și să aibă o educație. Alături de ei, mamele lor învață să facă față provocărilor zilnice și să îi susțină în creșterea lor. Ne dorim în echipă un: Asistent social Descrierea locului de muncă: Cerințele locului de muncă: Constituie avantaj:  Candidatul ideal pentru noi este persoana care: Noi oferim: Acte necesare: Tipul de angajare: 

Read More »

Coordonator Voluntari- program full time

Mii de voluntari ne sprijină, an de an, în implementarea programelor pe care le derulăm la nivel național. Acești oameni minunați au nevoie de un lider care să îi poată inspira și organiza, astfel încât munca lor să fie cât mai eficientă, plăcută și cu impact pe termen lung.  RESPONSABILITĂȚI Candidatul ideal pentru noi  Constituie avantaj:  Oferim Cum aplici? Trimite un CV însoțit de o scrisoare de motivație (document separat) pe adresa hr@maltez.ro. Vrei mai multe informații? Le poti obține la tel: 0264-595801.

Read More »

Angajăm asistent medical

Cluj Napoca – full time Suntem în căutarea unui coleg cu pregătire medicală medie sau superioară pentru a ne sprijini în programele sociale pe care le derulăm în Cluj-Napoca, și nu doar. Misiunea lui va fi să contribuie la o stare de sănătate bună și o viață decentă pentru zecile de beneficiari cu care lucrăm.  Principalele responsabilități ale postului  Competențe și aptitudini necesare rolului Oferim Așteptăm CV-urile celor interesați pe adresa hr@maltez.ro până la data de …..

Read More »

Căutăm asistent social pentru centrul Maltez din București

Echipa din Centrul de zi pentru copiii din familii vulnerabile are nevoie de un coleg asistent social sau specializat într-o profesie din domeniul social (psiholog, psihopedagog, sociolog, pedagog social,educator).  Descrierea locului de muncă: derulează activităţi de informare şi promovare a serviciilor oferite şi stabileşte relaţii de colaborare cu copii și mamele aflate în situații de vulnerabilitate socială; organizează activități și evenimente comunitare pentru copii sau grupuri mixte copii și adulți; identifică nevoile, propune și oferă servicii de intervenție pentru copii și mamele din comunitățile segregate, oferă consiliere personală și comunitară ; stabilește proceduri și tehnici de integrare în societate; monitorizează

Read More »
ro_RORomână